surprise :D

mami: vad ska du ha?
flipa: överaska mig..
mami: då får du en calzone
flipa: okej

kul..

Luna och jag 'busringer' och sätter på knaslåtar..

-melodi.
-Följ ditt hjärtas röst för det du tror på..
Luna & Flipa: AHAHHAHAAHHAH

lite random bild också..

fett länge sen jag blogga..    har inget att skriva..


humor..

igår sov asse här. haha kul mening.. Iallafall. Klockan 8 drog vi till ica. Vi vänta typ aslänge på bussen, så när det var typ 3 minuter kvar kom massa fyllegubbar och skrek så vi tänkte ta bussen från en annan station. Vi missade båda. så vi gick för att ta 31an eller 45an. Men vi palla inte vänta så vi gick ner. Vi köpte iallafall chips, dip, läsk och..gräddfil?

vid laktoshyllan

asse: men vi ska nog inte köpa den dära..laktosfri är mycket dyrare.
flipa: aha, men det är ju bara massa laktosfri skit här.

i hallen, hemma.

flipa: ska vi sätta på en film
asse: nej, filt.

Det där med den andra "dialogen". haha punkt. nejmen, hon satte sin hand på lakanet och kolla och prata med/på mig som om jag var störd. Ganska kul. Inte? okej..

låååångt & tråkigt inlägg..

Äntligen middag! :D Pappa, jag, emma och moa åkte ner till stationen för att lämna moa, som ska upp till norrköping..med tåget..dårå. Kanske ni fatta.. det blev iallafall 4 förseningar och ett spårbyte (rälsbyte?). Dom bytte rälsgrej  iallafall. Så vi fick springa från spår 10 till spår 8. Inte intressant men iallafall. Sen åkte vi och hämta mamma. Och tåget gick sönder och skit, så dom stanna mitt ute i ingenstans i skogen (wtf?!). Men vi var väl ute i över 3 och en halv timme? Iallafall.
Jag och emma har haft diskussion (fick googla ordet?!) hela dan om vad han lillebrorsan i julkalendern heter. Jag sa Ingo, emma sa igor. Så fråga vi mamma sen hemma. Mamma sa igor, så jag googlade, och jag hade rätt :D Fast jag har typ inte ens sett julkalendern så jag antar att jag är bäst -"- bara en tanke.

SE SE SE SE SE SE SE SE SE SE SE SE ! :D












































sen försökte jag med två bilder liksooooom -"-  fast inte för att jag är nått paint expert..

ånej.

Jag har inte bloggat på hela året! :o

Det var väl mitt sätt att säga god år -"-

RSS 2.0